Betingelser og vilkår

Virksomhedens…

 • Navn: RAVN & KO
 • CVR nummer: DK-36274824
 • Adresse: Storegade 19 7200 Krogager / Grindsted
 • Butik & Showrom: Storegade 2 7200 Krogager / Grindsted
 • Telefon: 6178 3157
 • Email: info@ravnogko.dk
 • Ejerforhold: Enkeltmandsvirksomhed
 • Ejer: Anja Ravn
 • Etableringsår: 2016
 • Hjemmeside adresse: www.ravnogko.dk

Bankoplysninger

 • Banknavn: SPAREKASSEN KRONJYLLAND
 • Kontoindehaver: RAVN & KO co /Anja Ravn
 • Reg.nr.: 6234
 • Kontonr.: 0760309699

Sikkerhed ved betaling

Din sikkerhed er #1 på vores liste over mål og visioner. Du skal og kan altid føle dig sikker når du handler hos os. Vi benytter de bedste teknologier på markedet og samarbejder med Stripe, hvor data sendes krypteret via en sikker SSL forbindelse.Når du handler med en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem, har du ingen selvrisiko i tilfælde af misbrug. Det har du til gengæld når du handler i en normal butik.

RAVN & KO eller andre har aldrig mulighed for at læse dine kortoplysninger.

Du kan betale med:

 • MobilePay
 • Visa Dankort og Master via Stripe
 • Kontant (hvis du afhenter i vores butik)

– Stripe:

Bruger du betalingskort sker betalingen via Stripe. Med Stripe kan du betale med både Visa og Master.

Du betaler ingen gebyrer for selve transaktionen, da denne betales af os.

Beløbet hæves først på dit kort, når din(e) vare er sendt afsted til dig.

Gebyr

Der pålægges ikke gebyr for handel på www.ravnogko.dk, disse afholdes udelukkende af RAVN & KO.

Priser

Alle priser på www.ravnogko.dk er i danske kroner.

Priserne er dagspriser, hvorfor du kan forvente at prisen på en vare kan variere fra dag til dag.

Priserne på varerne i webshoppen er inklusiv moms og eksklusiv fragt.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser (brofaste øer), ekskl. Færøerne og Grønland. Har du spørgsmål til vores priser eller opdager du fejl i prissætningen, bør du kontakte os for at afhjælpe eventuelle sager, der måtte opstå.

Levering

Hos RAVN & KO bestræber vi os på at afsende dine bestilte varer indenfor 1-3 hverdage ved køb af lagervarer/fortrykte krus. Skulle levering imod forventning blive forsinket, vil du straks blive kontaktet.

På lagervarer (vores fortrykte krus) er den normale leveringstid fra afsendelse til modtagelse 2-5 hverdage (man-fre). Når din bestilling er behandlet og forlader vores butik, modtager du en e-mail med en forsendelsesbekræftelse. I denne e-mail vil der også være et link med et trackingnummer, så du kan følge pakken online hos GLS eller DAO

Har du bestilt et design-selv krus går vi igang med at trykke så snart vi har modtaget din godkendelse og din bestilling vil herefter blive pakket og afleveret i vores lokale pakkeshop til videresendelse.

For at kunne tilbyde dag-til-dag levering kræver det en erhvervsaftale med både DAO og GLS. Dette indebærer, at vi skal sende 20.000 pakker afsted om året og de mængder er vi desværre ikke oppe på…endnu 🙂 så din pakke bliver leveret til vores lokale pakkeshop hvorfra den bliver sendt videre.

Du vil altid kunne få oplyst forventet leveringstid ved at kontakte os.

Er din bestilling en hastesag, der evt. skal bruges på en bestemt dato, kan du notere dette i kommentarfeltet ved ”check out” eller tage kontakt til os via telefon eller mail. Vi vil gøre ALT hvad vi kan for at efterleve dine ønsker.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid.

RAVN & KO anvender følgende leveringsformer:

 • DAO – levering til nærmeste pakkeshop kr. 39,-
 • DAO – Hjemmelevering kr. 43,-
 • GLS – levering til nærmeste pakkehop kr. 44,-
 • GLS – Hjemmelevering kr 66,-
 • GLS – Omdeling til erhverv kr. 50,-

Fragtpris og ekspeditionsgebyr

Fragtpriser: Se ovenstående

Du betaler INGEN ekspeditionsgebyr eller andre uforudsete omkostninger ved køb på www.ravnogko.dk

B2B handel

Priser på B2B siden vises uden moms.

Ved køb af krus i palle mængder betales gældende fragtpriser

Fortrydelses- og ombytningsret

”I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.”

RAVN & KO skal, ifølge de nye forbrugerregler af 13. juni 2014 vedtaget af EU, have besked om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Denne besked skal være os i hænde senest 14 dage efter modtagelsen af din vare. Beskeden kan overleveres mundtligt eller via mail. Herefter har du igen 14 dage til at sende varen til os.

RAVN & KO skal ALTID kontaktes inden indsendelse af returvarer. Vi modtager IKKE pakker uden forudgående aftale.

Gør du brug af fortrydelsesretten skal varen naturligvis sendes til os i samme stand og mængde som da du modtog den. Skulle der ske noget med varen under forsendelse, hæfter du, ifølge de nye regler, selv for varen. Er varen derfor beskadiget når vi modtager den, kan vi ikke give dig pengene tilbage.Har du brug for at forlænge din fortrydelsesret, kan du altid kontakte os.Hvis du returnerer en vare skal du altid sørge for at varen er forsvarligt indpakket. Indpakning samt forsendelse er dit eget ansvar indtil pakken er nået frem.

Du kan returnere på flg. måder:

 • Sende varen retur efter aftale indgået med os på telefon: 6178 3157 eller mail: info@ravnogko.dk

Retur-adresse: RAVN & KO. Storegade 19, 7200 Grindsted. Pakken skal sendes med omdeling. Vi modtager ikke returvarer, der er sendt pr. efterkrav, uden porto eller uden omdeling.

 • Nægte modtagelse – Giv altid RAVN & KO besked herom. Pakken returneres automatisk til vores adresse.
 • Aflevere varen på vores adresse: Storegade 19, 7200 Grindsted.

Ved returnering af en vare skal kvittering eller kopi af denne vedlægges/medbringes (kvitteringen er modtaget pr. mail eller med pakken) samt konto nr. hvor købesummen skal refunderes til.

Derudover er forbrugeraftaleloven gældende.

BEMÆRK!

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist.

Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi du reelt har taget varen i brug. Er varen blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, grundet håndtering af varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på, kan du miste dit købsbeløb..

For at modtage hele beløbet retur, må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve den, men ikke tage den i brug!

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvad skal jeg huske at sende med den/de returnerede varer?

Mærk pakken ”Fortrydelsesret”.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller en kopi af fakturaen som dokumentation for, at varen er købt på RAVN & KO. Samt bankoplysninger med angivelse af reg. og- kontonummer hvortil returbeløbet ønskes overført.

Bemærk!

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, til afhentning eller uden porto.

HUSK!

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvornår træder fortrydelsesperioden i kraft?

Fortrydelsesfristen på 14 dage regnes fra den dag, du har modtaget den vare, du har fortrudt købet af.

Hvis fristen udløber på en søn- eller helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december udløber fristen først den efterfølgende hverdag.

Ved køb af produkter med dit eget design gælder følgende:

Ét er hvordan ting ser ud på billeder du ser på mobilen eller computeren – ét andet, hvor meget det lever op til dine forventninger når du modtager din bestilling.

Skulle det ske at vi ikke lever op til dine forventninger så har vi naturligvis 100% tilfredsheds garanti – også selvom din bestilling er lavet personligt til dig. Lad os bare kalde det go’ service.

Men, vi er faktisk så sikre på at du bliver vild med din bestilling at vi tilbyder dig 30 dages fuld returret på alle varer købt hos RAVN & KO

Har du fx. bestilt en gave som modtageren ikke bliver helt pjattet med, så giver vi pengene tilbage eller bytter til et andet produkt inden for 30 dage. Du kan derfor handle trykt og sikkert hos os.

Reklamation

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer opfordres du til at henvende dig enten pr. telefon: 6178 3157 eller via mail til: info@ravnogko.dk

Vi vil herefter hurtigst muligt besvare din henvendelse og sammen med dig finde en løsning så du bliver tilfreds. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder og kan kun opfordre dig til at tage kontakt til os, hvis du oplever problemer med de varer du har købt hos os. Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer eller, hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bedes du hurtigst muligt kontakte os for at få afklaret dit problem. I henhold til købeloven, har du som forbruger, 2 års reklamationsret, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette gælder for alle varer købt i webshoppen.

Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Skade på produktet som skyldes fejlagtig brug, betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

Varen skal sendes sammen med en præcis beskrivelse af hvor og hvad fejlen er og eventuelt hvordan den er opstået. Hvor hurtigt skal jeg reklamere?Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, du har opdaget manglen ved varen. En god huskeregel er, at reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for at være rettidig. Købeloven opererer med det, der kaldes en formodningsregel. Det er en regel, som gælder de første 6 måneder efter, at købet er foretaget. Formodningsreglen betyder, at hvis en vare går i stykker inden for de første 6 måneder efter, at købet er foretaget, så er der en formodning for, at varen var defekt allerede fra start af. Dette betyder samtidig, at inden for de første 6 måneder er det os, der skal kunne bevise, at du har behandlet varen forkert, og derved er skyld i varens tilstand, og derved har fortabt adgangen til at reklamere. Hvordan reklamerer jeg?Hvis du skal reklamere over en vare, skal du altid tage kontakt til os inden du foretager dig andet.Du kontakter os enten via:

 • Telefon: 3157 1718
 • Mail til: info@ravnogko.dk
 • Brev til: RAVN & KO. Storegade 19, 7200 Grindsted

Hvad skal jeg sende med varen?

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Når vi har modtaget din pakke vil du altid få tilsendt en mail. Den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation fremgår af denne mail.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden porto eller til afhentning.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

Hvad sker der, når jeg har reklameret over en fejl eller mangel?

Hvis din reklamation er berettiget, vil du få varen repareret eller ombyttet. Er dette ikke muligt, vil købesummen blive refunderet, og i visse tilfælde kan der blive tale om et afslag i prisen. Hvad der finder anvendelse, vil afhænge af den aktuelle situation. Hvem betaler fragten?

Er en vare, mod forventning, behæftet med fejl eller mangler afholder RAVN & KO naturligvis dine returneringsomkostninger. Husk derfor at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Har du spørgsmål angående en evt. reklamation, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at du bliver tilfreds med din handel med os.

Du skal trygt kunne handle med RAVN & KO – og vi vil gøre alt, for at du får de bedste varer, den bedste service og den bedste pris!

Rimelig tid

I den nye købelov har forbrugeren altid to måneder til at reagere efter, at en fejl eller mangel ved en vare er opdaget. Man betragter således reklamationer inden for 2 måneder, som værende inden for rimelig tid og dermed i overensstemmelse med loven.

Formodningsreglen

I den nye købelov er der sket en væsentlig ændring af den såkaldte formodningsregel, der betyder, at inden for de første seks måneder efter et køb formodes det, at fejlen var til stede ved købet. Rent praktisk betyder reglen, at forbrugerne sikres en lempeligere bevisbyrde inden for de første seks måneder og medfører, at forbrugeren indenfor de første 6 måneder har lettere ved at få varen ombyttet. Formodningsreglen

Forbehold / udsolgte varer

Ved handel med RAVN & KO tages der forbehold for:

 • leveranceændringer eller udskudt leveringstid fra vores leverandører som vi ikke kan kontrollere
 • pris- og korrektur fejl
 • leveringssvigt
 • valutaændringer
 • force majeure
 • regnefejl
 • tastefejl/trykflej
 • prisændringer
 • afgiftsændringer
 • udsolgte varer

Ydermere gør vi dig opmærksom på at:

 • – informationerne på www.ravnogko.dk kan indeholde tekniske fejl eller typografiske fejl,
 • – informationerne på www.ravnogko.dk kan ændres uden varsel,
 • – vi ikke kan garantere for at de farver, som vises på hjemmesiden, præcist gengiver de farver, produktet faktisk har. Det kan bl.a. afhænge af dine computerindstillinger.
 • – der kan forekomme mangler ved- eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.
 • – en vare kan være udsolgt, og at vi derfor beklageligvis ikke kan levere den ønskede vare. I sådanne tilfælde vil vi altid kontakte dig. Din samlede ordre ophæves automatisk i forbindelse med ovennævnte fejl, og du kan da selv vurdere, hvorvidt du ønsker at gennemføre ordren uden den udsolgte vare (hvis ordren indbefatter mere end de(n) udsolgte vare(r).

Persondataoplysninger og persondatapolitik:

Vi skal gøre opmærksom på, at personlige oplysninger fra vores hånd alene anvendes således, at vi kan levere de ønskede varer til dig på den bedste måde. Ingen personlige oplysninger, der registreres af RAVN & KO eller på www.ravnogko.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. For at kunne gennemføre en handel på en webshop, er du naturligvis nødsaget til at oplyse en del personlige informationer. Hos RAVN & KO er vi klar over vigtigheden af, at disse oplysninger behandles fortroligt og kun anvendes, således at du kan købe skønne varer på nettet 24 timer i døgnet. Under et køb udbeder vi os derfor dit navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. De nævnte oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din ordre. Informationerne lagres og transmitteres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste på www.ravnogko.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra RAVN & KO. Denne service kan du til enhver tid tilmelde og framelde dig som du ønsker.

Vi gør opmærksom på at visse oplysninger registreres til regnskabsbrug i den udstrækning, som lovgivningen kræver det. Som registreret hos RAVN & KO har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til RAVN & KO via e-mail: info@ravnogko.dk Den data- og webansvarlige hos RAVN & KO er virksomhedsejer Anja Ravn (anja@ravnogko.dk).

Brug af cookies

Hvad er cookies og hvad bruger i dem til? Shopsystemet anvender såkaldte cookies til at styre indholdet i din kurv. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg hos www.ravnogko.dk Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. Hvordan, afhænger af din browser.

Cookies anvendes udelukkende med det formål at optimere funktionaliteten på websitet.

Hos RAVN & KO har vi et vedvarende ønske om, at vores sites og webshop er så brugervenlig og overskuelig som overhovedet mulig, – og derfor anvender vi cookies. (En cookie er betegnelsen for data, i form af tekst, som vores hjemmeside sørger for bliver lageret på din harddisk, således at webshoppen kan genkende dig næste gang, du besøger siden). Dette gør vi for at optimere din oplevelse, når du besøger vores webshop, da cookies registrere, hvad du ser på i webshoppen, og derved kan hjælpe os til at få et indtryk af, hvordan vores kunder manøvrerer rundt når de besøger os. Alt sammen kun for, at vi hele tiden kan optimere, udvikle og forbedre vores webshop, tilpasse vores varesortiment og i det hele taget tilpasse vores service til vores kunders behov, således at du får den bedste oplevelse, hver gang du handler på www.ravnogko.dk

Har du ikke lyst til at acceptere cookies, kan du til enhver tid indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller indstille den til at underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies (dette er dog meget udbredt og sker hele tiden). Hvordan du udføre denne handling varierer fra browser til browser, så vi opfordrer til, at du anvender din browsers hjælpefunktion for flere oplysninger herom.

Brug af statistik og weblog

Vi gør brug af logstatistik hos RAVN & KO hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de geografisk kommer fra, hvilken slags browser der anvendes, hvilke dele af shoppen, der er mest besøgt og hvor på websiderne de forlader os mv. Logstatistikken anvendes, som med cookies, kun med det formål, at vi ønsker at blive bedre til at drive vores sites og webshop og gøre dit besøg på www.ravnogko.dk til en rigtig go oplevelse.

Klageadgang

Skulle du, naturligvis mod forventning, have brug for at klage over RAVN & KO henvises du her til Forbrugerklagenævnets hjemmeside om klagemuligheder eller ODR (Online Dispute Resolution) Online Klageløsning for EU borgere.

Copyright

Alt indhold på denne side – tekst, grafik, logo, ikoner, billeder m.v. tilhører RAVN & KO eller leverandører til RAVN & KO og er omfattet af loven om copyright. Alt misbrug og kopiering af materiale uden tilladelse er derfor ikke tilladt.

Konkurrence:

Konkurrencer som afholdes enten via online events eller på sociale medier kan alle deltage i.

Det vil fremgå tydeligt hvad præmien er og hvem, der har vundet den.

Vinderne offentliggøres på vores facebook side.

Der er en forældelsesfrist på vundne præmier – har vi ikke hørt fra vinderen indenfor 7 dage, bortfalder præmien.