Design Selv Krus

Emaljekrus med dit eget design

Emaljekrus | Design selv

DKK 125.00

Bemærk! På grund af den unikke fremstillingsproces kan der forekomme små afvigelser på krusene i form af ujævnheder og små “sorte” prikker. Dette er dog kun med til, at give kruset det helt specielle nostalgiske og rå look.

Ved daglig brug anbefaler vi, at kruset vaskes i hånden og tørres grundigt. I toppen ved sølvkanten kan der samle sig vand som kan give en anelse rust – en ekstra tur med viskestykket og så er dét problem løst.

Prisen er inklusiv design af dit layout, opstart og tryk – dit tryk kan fylde næste hele kruset!

Efter bestilling vil du modtage en mail fra vores grafiske afdeling med forslag til hvordan dit krus kommer til at se ud. Hvis du har ændringer så retter vi til … og vi giver ikke op før du er HELT tilfreds.

Keramikkrus med dit eget design

Kaffe/Te Krus | Design selv

DKK 100.00

Med disse krus har du mulighed for at skille dig helt ud fra mængden. En perfekt gave når det godt må være unikt og personligt. Vi designer lige efter dine ønsker og ideer.

Prisen er inklusiv design af dit layout, opstart og tryk – dit tryk kan fylde næste hele kruset!

Efter bestilling vil du modtage en mail med forslag til hvordan dit krus kommer til at se ud. Hvis du har ændringer til layoutet så retter vi til … og vi giver ikke op før du er HELT tilfreds.

Latte krus med dit eget design og tryk

Lattekrus | Design selv

DKK 115.00

Med disse krus har du mulighed for at skille dig helt ud fra mængden. En perfekt gave når det godt må være unikt og personligt. Vi designer lige efter dine ønsker og ideer.

Prisen er inklusiv design af dit layout, opstart og tryk – dit tryk kan fylde næste hele kruset!

Efter bestilling vil du modtage en mail med forslag til hvordan dit krus kommer til at se ud. Hvis du har ændringer til kruset så laver vi et nyt layout og … vi giver ikke op før du er HELT tilfreds.

Sådan bestiller du

 • 1) Vælg krus

  Vælg imellem klassiske keramikkrus og emaljekrus

 • 2) Tilføj tekst og billede(r)

  Skriv så udførligt som muligt hvis du ønsker tekst på kruset – gerne med ønsker til placering, skrifttype, størrelse osv.

  Vedhæft evt. billede(r) du ønsker på kruset og gennemfør købet.

 • 3) Tjek din mail!

  Når du har gennemført købet, går grafisk afdeling igang med at lave et udkast til layout til dit krus.

  Du vil kort tid efter modtage en mail med layout som du enten kan godkende (ved at skrive tilbage) eller komme med ønsker og ideer til rettelser – og de giver ikke op før du er helt tilfreds!

 • 4) Efter godkendelse

  Når du har godkendt layoutet ryger kruset i trykken og vil som regel blive pakket og sendt dagen efter.

  Du modtager endnu en mail fra os med tracking kode så du kan følge kruset på sin vej.

  OBS! Fang os på chatten, mail, telefon eller facebook hvis du har spørgsmål før, under og efter din bestilling. Vi sidder klar til at hjælpe dig 🙂 KONTAKT

Krus med dit eget unikke look

Hvorfor nøjes med et krus, der er masseproduceret og uoriginalt, når du her på siden kan få et design selv krus, du kan gøre til dit helt eget? Vi tilbyder forskellige krus i klassisk afstøbning, hvor du kan sætte dit eget præg med både tekst og billeder.

Med et design selv krus kan du skille dig ud fra mængden. Du har frit valg på alle hylder i forhold tekst og foto. Vi har nemlig nogle flotte kopper i et elegant design, som du kan forvandle til dit eget originale krus. Slut med kedelige kaffe- og tekopper, der ser ud som alle andres.

Det er vitterligt kun fantasien, der grænser for, hvad du kan udsmykke dit krus med. Måske et selfie, et billede af din hund eller bare et lækkert design, der signalerer, det er dit og ingen andres. Så kan dine kollegaer og familie godt få fingrene væk!

Giv dit krus stil, kant og personlighed

Hvor mange gange har du ikke drukket af det forkerte krus eller kop på jobbet eller derhjemme? Når først du har fået en andens kolde kaffe i svælget, sørger du for, at du kan kende forskel. Det gør du blandt andet ved at designe dit eget krus med noget, der er kendetegnende for dig. Dit yndlingshold, dit virksomhedslogo eller måske et billede fra dit kobberbryllup eller et godt citat, du holder af.

Vi har kruset til dig. Du fylder det selv med indhold i og udenpå. Hvordan du gør, blander vi os ikke i. Men vi skal nok hjælpe dig, så du får et nyt yndlingskrus, som du vil have det, og så alle omkring dig kigger med misundende øjne. Og det er ikke kaffen, der gør det!

Den perfekte gaveidé

Et design selv krus er den perfekte gaveidé, som ikke er betinget af køn eller alder. Det kan være til både mænd, kvinder og børn, som ønsker en flot kop med et motiv, billede eller et opsigtsvækkende logo. Leder du efter GAVEN til en kollega, der stjæler dit krus på jobbet, eller til din mand eller kone, som konstant drikker af dit derhjemme, har du her svaret på dine kaffebønner!

Giv en, du holder af et krus med humor, personlighed og varme – og ikke kun med varme drikke. Det er et sikkert hit!

Vi trykker først, når DU er tilfreds

Har du en helt genial idé til et design-selv-krus, du bare må have i trykken med det samme, er en af de mange fordele ved at bestille hos os, at vi ikke trykker, før DU er tilfreds. Du får med andre ord dit krus, som du vil have det, så det lever fuldt ud op til dine forventninger.