Fantastisk!

Fantastisk service, lynhurtig levering og smukt produkt. Bestilt et krus med billed. 2 timer senere fik jeg korrektur, og 1 time efter var mit krus trykt og pakket. Og hvilket flot produkt jeg modtog. Vil anbefale alle at handle her. Ikke sidste gang jeg gør 😍

Charlotte

Hurtig levering

Hurtig levering, og rigtig intonation undervejs.. meget behagelig og personlig oplevelse 🤗

Majbrit

Den bedste kundeservice jeg længe har…

Den bedste kundeservice jeg længe har oplevet. Levering hurtigere en hurtigt. Jeg bestilte en kop med billed. Er selv i den grafiske branche, så jeg tvivlede lidt på, hvor godt de kunne lave dette og så på 3 timer. Men min tvivl blev gjort til skamme. Det er et fantastisk produkt og trykker er så fint. Tusind tak.

Charlotte

Super god service!

Nemt, hurtigt og perfekt service, 100 procent tilfredshed

Sahar

Fantastisk service

Fantastisk service, og virkelig god kommunikation efter købet. Tak fordi i tager jeres kunder alvorligt.

Susanna

Super service og flotte vare👌

Super service og flotte vare👌

Michelle

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. De skrev hurtigt en mail efter jeg havde bestilt og kom med forhåndsvisning på min ordre og endda flere forslag til færdigt produkt. Det er super service 🙂 Det blev leveret dagen efter til pakkeshop og så rigtig flot ud ( havde købt kop med billede) Kan klart anbefales

Sandie

Succes ved RAVN & KO

Det har været en kæmpe fornøjelse at handle her! Klart noget jeg vil anbefale! God service. Hurtig lervering! Man kan virkelig føle sig 100% sikker på at det man bestiller kommer i bedste stand! Helt klart 5 ud af 5 stjerner

Anonym

Nemt

Nemt, hurtigt og personligt 👏🏼👏🏼👏🏼

Michelle

Jeg bestilte nogle navne kopper

Jeg bestilte nogle navne kopper med billeder, da jeg ville have nogle der var unikke, og jeg har lige fået dem i dag, og de er simpelthen så fine <3 Lige som jeg håbede. Det har været så god en oplevelse – Fantastisk service, og virkelig hurtig levering. Jeg bestiller helt sikkert her igen til de næste julegaver. Tusind tak for de fine kopper. Mange hilsner Christina

Christina

Super god service

Super god service. Jeg er meget tilfreds 😊

Sabrina

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering og flot design af personlig gave.

Agnieszka

Jeg bestilte nogle navne kopper med…

Jeg bestilte nogle navne kopper med billeder, da jeg ville have nogle der var unikke, og jeg har lige fået dem i dag, og de er simpelthen så fine <3 Lige som jeg håbede.
Det har været så god en oplevelse – Fantastisk service, og virkelig hurtig levering. Jeg bestiller helt sikkert her igen til de næste julegaver. Tusind tak for de fine kopper.
Mange hilsner Christina

Christina

Perfekt og hurtig service

Perfekt og hurtig service. Et flot krus, der gjorde studenten meget glad. Glæder mig til at handle med RAVN & KO en anden gang.

Mona

Fantastisk service

Fantastisk service, og yderst professionelt arbejde. Levering var hurtigt, og varen levede 110% op til forventningen. Jeg kan klart anbefale Ravn & Ko.

Karina

Jeg havde bestilt en kop med eget logo.

Jeg havde bestilt en kop med eget logo. Istedet for de bare trykkede koppen med et logo, så skrev de lige til mig først, med en forslag til hvordan det skulle se ud. Det synes jeg var super godt. Og efter jeg havde godkendt det, så gik det hurtigt. Tror jeg havde koppen efter 3 dage. Så alt i alt super fin service og lyn hurtig levering.

Johnnie

Bestilte et krus med billede på en…

Bestilte et krus med billede på en søndag, efter 2 timer fik jeg en mail retur med 2 layout, jeg valgte hvilken det skulle være og ca 3 timer senere, fik jeg en mail om at det var sendt. Godt krus og god service for 50 kroner. Kan simpelthen ikke forlange mere.

Harris

Absolut den BEDSTE SERVICE

Absolut den BEDSTE SERVICE, super gode produkter, hurtig levering, jeg anbefaler gerne Ravn & Ko til alle. <3 👍 De er bare de bedste

Marianne

Hurtig levering og pakket forsvarligt…

Hurtig levering og pakket forsvarligt ind så den er nået frem uden skade. Kan godt anbefale dette firma til andre.

Randi

Superfin og meget hurtig service

Superfin og meget hurtig service. Jeg bestilte et design-selv-krus, og efter jeg kom med mine ideer, designede deres dygtige grafiker det præcist og perfekt til mine ønsker. Superfedt udtryk og design samt meget venlig service. Vil helt sikkert bestille igen 🙂

Cæcilie

Super service

Super service! og vildt hurtig levering 😄

Line

Super fin kop jeg fik leveret 👍

Pia

Fin handel – ingen slinger i valsen

Finn

Fantastisk service og perfekt tryk

Var spændt på at se kvaliteten på de tryk de lavede og jeg er virkelig overrasket. Positivt overrasket. Jeg købte et emaljekrus med eget tryk og det er intet mindre end perfekt! Kan varmt anbefale Ravn & Ko!

Anne-Mette

Dejlig handelsoplevelse

Bestemt ikk sidste gang jeg handler her.

Mike

Verdens bedste service! 🙂

Uden tvivl bedste service jeg nogensinde har fået! Min ordre blev pakket og afsendt i løbet af få timer! Skal hermed nævnes at orden skulle udarbejdes først (design kopper). Super FLOT med så fantastisk service! TUSIND tak!!! 🙂

I. Hansen

Flinke, hurtige og dygtige

Meget positiv oplevelse. Jeg blev kontaktet af Kennet samme dag som jeg havde sendt et designforslag. Efter et par få korrespondencer var alt klart. Jeg bestilte 4 emaljekrus med små forskelle i designet mellem dem, og fik kort derefter at vide at de var lavet og leveret til GLS! Krusene er rigtig fine. Der er nogle små anmærkninger ifht stålringen der løber rundt på toppen (ujævnheder). Jeg tænker det er indenfor tolerancerne af processen, og det er ikke noget jeg er generet af. For 100kr for en speciallavet metalkop er den lige i skabet.

Jakob

Havde først bestilt ét studenterkrus …

med navn, kom dagen efter i tanke om jeg skulle bruge et mere, fluks sendte firmaet de to krus, så jeg havde dem dagen efter 🙂

Inger

Jeg bestilte tre drikkedunke med …

klublogo og individuelt navn i hver for at gøre dem personlige for børnene, dette klarede RAVN & KO over natten og de var sendt dagen derpå!
Vi har lige modtaget ordren og vi er overordenligt tilfredse med resultatet og den hurtige ekspedition, og vil klart anvende RAVN & KO fremover.
Klaus Jakobsen

Klaus

Ekstremt søde og hjælpsomme

Ekstremt søde og hjælpsomme! Og et rigtigt flot resultat.

Pernille

Super service

Designede selv et krus med min egen tekst. Dagen efter fik jeg et forslag til, hvordan det færdige resultat ville se ud, og da jeg havde sagt god for det, blev det straks sendt i trykken. Allerede et par dage efter modtog jeg det færdige krus, som var præcis som forventet.

Kirsten