OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får hos RAVN & KO

Jeg har bestilt et krus med min egen tekst og billede - hvad så nu?

Nu skal du blot vente på, at vi sender dig en mail med et forslag til layout – tjek om vi evt. havner i dit spamfilter, det har vi desværre været udsat for nogle gange.

Grafisk afdeling går igang med din bestilling så snart den tikker ind og du vil ofte høre fra os i løbet af kort tid. I overskriften på mailen står der:

[læs venligst] forslag til tryk fra RAVN & KO

vær derfor ekstra opmærksom på denne mail.

Det er herefter din tur til at svare tilbage på mailen enten med godkendelse af layout eller med de ønsker, ideer og rettelser du har.

Når du er tilfreds med udkastet går vi igang med at trykke din bestilling. Den bliver herefter pakket forsvarligt og sendt afsted til dig.

Hvor lang leveringstid kan jeg forvente?

På lagervarer (vores fortrykte krus) er den normale leveringstid fra bestilling til levering 2-5 hverdage (man-fre). Når din bestilling er behandlet og forlader vores butik, modtager du en e-mail med en forsendelsesbekræftelse. I denne e-mail vil der også være et link med et trackingnummer, så du kan følge pakken online hos GLS eller DAO

Har du bestilt et design-selv krus går vi igang med at trykke så snart vi har modtaget din godkendelse.

For at kunne tilbyde dag-til-dag levering kræver det en erhvervsaftale med både DAO og GLS. Dette indebærer, at vi skal sende 20.000 pakker afsted om året og de mængder er vi desværre ikke oppe på…endnu 🙂 så din pakke bliver leveret til vores lokale pakkeshop hvorfra den bliver sendt videre.

Er mit billede velegnet til tryk?

Hvis du er i tvivl om dit billede kan bruges til tryk så er du altid velkommen til. at sende det til info@ravnogko.dk inden bestilling. Så vil grafisk afdeling kigge på det og vende tilbage til dig med deres vurdering.

Dog foretager vi ALTID filtjek og du vil altid modtage et udkast til godkendelse inden vi trykker.

Vurderer vi at dit billede bliver for grumset sender vi dig en mail med mulige løsningsforslag.

FANDT DU IKKE SVARET?

Blev du ikke meget klogere så kontakt os endelig her på siden eller fang os på chatten.

Send dit spørgsmål