OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får hos RAVN & KO

Jeg har bestilt et krus med min egen tekst og billede - hvad så nu?

Nu skal du blot vente på, at vi sender dig en mail med et forslag til layout.

Grafisk afdeling går igang med din bestilling så snart den tikker ind og du vil ofte høre fra dem os i løbet af ganske kort tid (max et par timer på hverdage).

Det er herefter din tur til at svare tilbage på mailen enten med godkendelse af layout eller med de ønsker, ideer og rettelser du har …og de giver ikke op før du er helt tilfreds!

Når du er tilfreds med deres udkast går vi igang med at trykke din bestilling. Den bliver herefter pakket forsvarligt og sendt afsted til dig.

Hvor lang leveringstid kan jeg forvente?

På lagervarer er vores normale leveringstid fra bestilling til levering 2-5 hverdage (man-fre). Når din bestilling er behandlet og forlader vores butik, modtager du en e-mail med en forsendelsesbekræftelse. I den e-mail er der også et link til et trackingnummer, så du kan følge pakken online hos GLS eller DAO

Er mit billede velegnet til tryk?

Hvis du er i tvivl om dit billede kan bruges til tryk så er du altid velkommen til. at sende det til info@ravnogko.dk inden bestilling. Så vil grafisk afdeling kigge på det og vende tilbage til dig med deres vurdering.

Dog foretager vi ALTID filtjek og du vil altid modtage et layout til godkendelse inden vi trykker.

Vurderer vi at dit billede bliver for grumset sender vi dig en mail med mulige løsningsforslag.

FANDT DU IKKE SVARET?

Blev du ikke meget klogere så kontakt os endelig her på siden eller fang os på chatten.

Send dit spørgsmål