Personlig gave: Sig det med …et krus!

På udkig efter et krus til ham eller hende, du holder af? Ønsker du ovenikøbet at give en personlig gave, som vedkommende vil huske dig for? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af personlige krus og kopper med tryk til kæresten, manden, konen eller en helt fjerde, der står dig nær. Find inspiration til din næste gave til fødselsdagen, fars/mors dag eller en anden festlig lejlighed her på siden – vi har statsgaranti for sjove, kærlige og personlige gaver – og vi tilføjer jævnligt nye ideer.

Mangler der noget på siden eller har du en idé til et krus, så kontakt os endelig – vi elsker at blive inspireret og vi glæder os til at høre fra dig <3

krus og kopper med

HUMOR

krus og kopper med

TRANSPORT

krus og kopper til

MÆRKEDAGE

krus og kopper til

SPORT

krus og kopper til

VEN / VENINDE

krus og kopper med

ÅRGANG / ALDER

krus og kopper med

HOBBY

krus og kopper med

18+ De lidt frække og grove

Gaveidéer til fødselsdag, jul eller studenten

Du kender garanteret til den panik, der kan komme snigende, hvis du står og skal til fødselsdag, familiearrangement eller jubilæum. Gaven er stadig ikke i hus, og inspirationen er på et meget, meget lille sted. Uret tikker, og tiden for pludselige indskydelser er ved at være opbrugt, og i stedet ender du med at forære en ofte upersonlig gave i form af et gavekort, en check eller en kuvert med lidt lommepenge i, som den heldige stille og roligt kan rasle væk. Desværre også uden at bide mærke i, hvem afsenderen var.

Det er der heldigvis råd for hos RAVN & KO. Vi specialiserer os i personlige gaver til fødselsdagen, jul, fars dag, studenten eller en anden begivenhed, hvor kun fantasien sætter grænser for idéerne. Hos os er hver en idé en mulighed, vi prøver af, og intet er for skørt til, at vi giver det et skud. Vi er specialister i tryk på krus og kopper, hvad enten det drejer sig om dybfølte beskeder, der bringer tårer frem i øjenkrogen på den kommende bedstemor eller platte slogans, som skal få kollegaen til at klaske sig på lårene af grin – uanset lejligheden har vi kruset …ellers så får vi det!

Er du selv fattig på gaveidéer til ham, du har kær, til den der skal fejres eller gaveidéer hende, du er lun på og ønsker at forkæle med en unik gave, kan vi hjælpe dig i den rigtige retning. Vi gør en dyd ud af vores service. Det er kunden først, og det betyder, at du ikke bare bestiller et krus, når du handler hos os. Du realiserer netop den gaveidé, der kommer til at udgøre et unikt minde for ham eller hende, der skal nyde godt af den.

Personlig gave: Sig det med …et krus!

Nogle gange, kan det være svært at få ordene over læberne, hvis det, du vil sige, er af en særlig karakter. Det gør sig gældende, hvad enten det drejer sig om mand til mand-snakken med din far, hvis du vil fortælle ham, hvor stort et forbillede han er eller den drillende kollega, der skal have lidt røg igen. Og her kan en kop eller et krus med det helt rigtige tryk være den perfekte løsning.

Mænd, kvinder, børn eller 30 år? Vi har gaveidéerne

Har du eller din kompagnon brug for et morsomt indslag til den 30-års fødselsdag, polterabenden eller firmajulefrokosten, er vi hos RAVN & KO garant for at assistere jer med et godt grin. Måske jeres camp på sommerens festivaler skal have et lækkert camp-krus med jeres camp-navn på? Vi har de perfekte gaveidéer til mænd, kvinder, børn, teenagere og voksne, som sætter pris på både et godt grin og en personlig gave.

Mulighederne er mange, og uanset hvilket krus du vil have tryk på, i hvilket antal, eller hvor kontroversielt trykket skal være, er vi lydhøre hos RAVN & KO.

Ps. Ja! Vi er en flok nørder, der elsker at trykke på krus og kopper – og vi er pjattet med vores kunder 🙂