Hej!

Jeg vil godt lige afsløre en lille hemmelighed for det handler faktisk slet ikke om os – det handler nemlig om dig. Det handler om dine oplevelser og om dine minder. Det handler om de vigtige begivenheder og de små ting i hverdagen – om dét, der gør en forskel.

Velkommen hos RAVN & KO – en verden af skræddersyede produkter fremstillet til dig med kærlighed og ærlighed – fordi en gave ikke bare er en gave … den er et minde!

Kh

Anja Ravn

Anja Ravn
HVEM ER VI?

RAVN & KO er en lille hyggelig familievirksomhed med bopæl i Krogager ved Grindsted … i Jylland 🙂

Vores høvding er Anja, hun står for det meste af kundekontakten og sørger for, at holde styr på de mange projekter og bolde vi til dagligt har i luften. Grafisk Afdeling styres primært af Kennet. Det er ham, der skriver til dig med forslag til layouts og ham, der er ansvarlig for, at kunderne altid får deres vilje. Vi giver nemlig ikke op før du er helt tilfreds.

HVORFOR HANDLE HOS RAVN & KO?

Fordi vi har sort bælte i kundeservice!

Det er faktisk vores overordnede mission: Vi VIL være de bedste i klassen til, at give dig den helt rigtige service.

Vores erfaring er nemlig, at loyale kunder kommer af ekstra god kundeservice og lave priser, der er til at gennemskue.

ALL-INCLUSIVE

Priserne hos os er altid angivet inklusiv den tid vi bruger på dig og på at lave dit layout. Du betaler altså den samme pris uanset om vi bruger 10 minutter på dit design eller om vi bruger 3 timer. Vores største og fornemmeste mission er at DU skal være tilfreds. BASTA!

SKAL DET VÆRE UNIKT OG PERSONLIGT?

Hos RAVN & KO er vi ikke som de fleste – vi har nemlig ikke en hobby … Vi spiller ikke golf eller hækler aber. Vi samler ikke på frimærker eller fletter pedirør. Vores hobby er vores passion for det originale, det personlige og det unikke.

I fællesskab med dig skaber vi et færdigt produkt, der bringer glæde og giver mening. Vi laver din gave så den udstråler: “Jeg ved hvem du er. Jeg ved hvad der gør dig til dig og jeg er vild med netop dét ved dig”

Vi er pjattet med at skabe ting som alle de andre ikke har!

HVIS DU FORTRYDER …?

Ét er hvordan ting ser ud på billeder du ser på mobilen eller computeren – ét andet, hvor meget det lever op til dine forventninger når du modtager din bestilling.

Skulle det ske at vi ikke lever op til dine forventninger så har du naturligvis 100% tilfredsheds garanti – også selvom din bestilling er lavet personligt til dig. Lad os bare kalde det go’ service.

Men, vi er faktisk så sikre på at du bliver vild med din bestilling at vi tilbyder dig 30 dages fuld returret på alle varer købt hos RAVN & KO

Har du fx. bestilt en gave som modtageren ikke bliver helt pjattet med, så giver vi pengene tilbage eller bytter til et andet produkt inden for 30 dage. Du kan derfor handle trykt og sikkert hos os.

INGEN MINDSTEBESTILLING

Har du brug for én – så bestiller du en.

Har du brug for flere – så bestiller du flere og så kan vi naturligvis lave et godt tilbud til dig da efterfølgende tryk ofte tager kortere tid at lave.

HURTIGT SVAR PÅ HENVENDELSER

Vi tjekker mail og beskeder 24/7 og bestræber os på, at besvare din henvendelse inden for få timer.

Vi arbejder på alle tider af døgnet så du vil ofte få hurtigt svar eller modtage beskeder fra os på “skæve tidspunkter”.

CUSTOM MADE

Vi designer dine tryk 100% efter dine ideer og ønsker og vi giver ikke op før du er helt tilfreds.