OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får hos RAVN & KO

Jeg har bestilt et krus med min egen tekst og billede - hvad så nu?

Nu skal du blot vente på, at vi sender dig en mail med forslag til layout.

Grafisk afdeling arbejder på højtryk så snart din bestilling tikker ind og du vil ofte høre fra os i løbet af kort tid (et par timer på hverdage).

Det er herefter din tur til at skrive tilbage på mailen enten med godkendelse af layout eller med de ønsker du har til ændringer. Vi gir’ ikke op før DU er tilfreds.

Når du er helt tilfreds med layoutet går vi igang med, at trykke din bestiling og pakker den så den er klar til afsendelse.

Har i prisgaranti?

Nej, desværre. Vi er jo kun et lille firma, der også skal ha’ brød på bordet. Det er umuligt for os, at hamle op med “de store drenge” på markedet men, vi tør næste godt sige, at vi matcher de fleste priser på nettet.

Hvorfor så handle hos RAVN & KO?

Fordi der også skal være plads til de små og fordi, at du hos os får en service du, med garanti, ikke finder andre steder 😀

Hvor lang leveringstid kan jeg forvente?

På lagervarer er vores normale leveringstid fra bestilling til levering 2-5 hverdage (man-fre). Når din bestilling er behandlet og forlader vores butik, modtager du en e-mail med en forsendelsesbekræftelse. I den e-mail er der også et link til et trackingnummer, så du kan følge pakken online hos GLS eller DAO

FANDT DU IKKE SVARET?

Blev du ikke meget klogere så kontakt os endelig her på siden eller fang os på chatten.

Send dit spørgsmål