five-stars facebook

 

 

Kundeservice i verdens klasse! Ikke én eneste finger at sætte på håndteringen af mine meget store krav og ønsker 🙂 Super gode til at formidle ens drømme og idéer på tryk samt et virkelig veludført produkt i enden! Helt klart ikke sidste gang jeg handler mine ting hos RAVN & KO! 🙂

Line

five-stars facebook

 

 

Tak til RAVN & KO for en fantastisk god service. Både Anja og Kennet har været super søde til at hjælpe og vi fandt hurtig ud af hvordan mit design skulle se ud 🙂 ikke sidste gang jeg handler hos dem

Vinnie

Hurtig levering og fuld tilfredshed…

Hurtig levering og fuld tilfredshed inden de sendte min vare, plus at de tog sig tid til at redigere det billed jeg ville have på min kop da det var lidt utydeligt. Er meget glad for det og de var så høflige at handle hos og med. Jeg kan varmt anbefale den her hjemmeside til andre. Fik sendt min pakke med DAO og fik min pakke 2 dage efter jeg havde givet dem GO for at sende pakken med billedet på. Rigtig dejligt med så god service. Mange glade og tilfredse julehilsner fra Amanda 🙂

Amanda

 

Tak for hjælpen med at få lavet gaver til Verdens bedste far, fra vores børn til manden i mit liv.

Dorte

 

Dorte

God hurtig forsendelse, bestilte to kopper og begge kom frem uden skår. så også en god fornuftig indpakning før forsendelse. kan kun anbefale RAVN & KO.

Dice

5 stjerner til Ravn & Ko

5 stjerner til Ravn & Ko.
Super hurtig ekspedition, og forsvarlig indpakning…
Jeg vil helt sikkert handle her igen.
Mvh Doris Østergaard, Nibe

Doris

Hurtigere ekspedition findes simpelthen ikke :- )
Jeg er imponeret over Ravn @ Ko. Super service, hurtig ekspedition. Nu glæder jeg mig til at hente koppen og overraske min dejlige kollega med en kop i gave til hendes 60 års fødselsdag.

Vibeke

Ekstremt søde og hjælpsomme

Ekstremt søde og hjælpsomme! Og et rigtigt flot resultat.

Pernille

Flinke, hurtige og dygtige

Meget positiv oplevelse. Jeg blev kontaktet af Kennet samme dag som jeg havde sendt et designforslag. Efter et par få korrespondencer var alt klart. Jeg bestilte 4 emaljekrus med små forskelle i designet mellem dem, og fik kort derefter at vide at de var lavet og leveret til GLS! Krusene er rigtig fine. Der er nogle små anmærkninger ifht stålringen der løber rundt på toppen (ujævnheder). Jeg tænker det er indenfor tolerancerne af processen, og det er ikke noget jeg er generet af. For 100kr for en speciallavet metalkop er den lige i skabet.

Jakob

Fantastisk service. Det er så søde og venlige, der er hurtig levering. og kvaliteten er i top. Kan varmt anbefales

Marie

five-stars facebook

 

 

FANTASTISK PERSONLIG SERVICE MED HUMOR ! Over messenger, men mere personligt end i fysiske butikker

Kvalitets tøj, med eget design, meget bedre end jeg forestillede mig og kopperne er bare SÅ dejlige og fede ! Er i gang med ny bestilling !
Pakken kom dagen efter 🙂

Michele

Skøn support

Skøn support, alt gik stærkt og varen er perfekt 🙂

Cecilie

Jeg havde bestilt en kop med eget logo.

Jeg havde bestilt en kop med eget logo. Istedet for de bare trykkede koppen med et logo, så skrev de lige til mig først, med en forslag til hvordan det skulle se ud. Det synes jeg var super godt. Og efter jeg havde godkendt det, så gik det hurtigt. Tror jeg havde koppen efter 3 dage. Så alt i alt super fin service og lyn hurtig levering.

Johnnie

Er meget tilfreds.

Efter min bestilling. Modtog jeg hurtigt en ide til, hvordan layoutet kunne se ud og der gik ikke lang tid efter godkendelse, til de var afsendt. Hurtigt og god service.
Forsendelsen var pakket fint og sikkert ind.

Netti

Fantastisk service

Fantastisk service, og yderst professionelt arbejde. Levering var hurtigt, og varen levede 110% op til forventningen. Jeg kan klart anbefale Ravn & Ko.

Karina

Super service

Super service! og vildt hurtig levering 😄

Line

Hurtig levering og pakket forsvarligt…

Hurtig levering og pakket forsvarligt ind så den er nået frem uden skade. Kan godt anbefale dette firma til andre.

Randi

Succes ved RAVN & KO

Det har været en kæmpe fornøjelse at handle her! Klart noget jeg vil anbefale! God service. Hurtig lervering! Man kan virkelig føle sig 100% sikker på at det man bestiller kommer i bedste stand! Helt klart 5 ud af 5 stjerner

Anonym

Absolut den BEDSTE SERVICE

Absolut den BEDSTE SERVICE, super gode produkter, hurtig levering, jeg anbefaler gerne Ravn & Ko til alle. <3 👍 De er bare de bedste

Marianne

five-stars facebook

 

 

Vildt god service. Hurtige til at svare og hurtige til at levere.. Jeg er så imponeret over det arbejde og engagement de har lagt i mine 2 kopper 🙂

Christina

five-stars facebook

 

 

Super service og lækre varer. Ikke sidste gang vi bestiller t-shirts hos dem 🙂

Maibrit

Kreativt

Kreativt, flot lavet og hurtig levering! Det var en super oplevelse 👍

Rana

Jeg bestilte nogle navne kopper

Jeg bestilte nogle navne kopper med billeder, da jeg ville have nogle der var unikke, og jeg har lige fået dem i dag, og de er simpelthen så fine <3 Lige som jeg håbede. Det har været så god en oplevelse – Fantastisk service, og virkelig hurtig levering. Jeg bestiller helt sikkert her igen til de næste julegaver. Tusind tak for de fine kopper. Mange hilsner Christina

Christina

Super fin kop jeg fik leveret 👍

Pia

Havde først bestilt ét studenterkrus …

med navn, kom dagen efter i tanke om jeg skulle bruge et mere, fluks sendte firmaet de to krus, så jeg havde dem dagen efter 🙂

Inger

five-stars facebook

 

 

Fik bestilt 2 krus ud fra mine anvisninger og fik hurtigt svar tilbage hver gang og hurtig levering og varen var ligesom jeg ville have den  perfekt betjening.

Hildur

Hurtig levering

Hurtig levering, og rigtig intonation undervejs.. meget behagelig og personlig oplevelse 🤗

Majbrit

five-stars facebook

 

 

Sublim service, fantastisk sted at købe gaver, til både sig selv og andre.
Der er ingen tvivl om, at RAVN & KO får mine absolut BEDSTE anbefalinger.
De leverer super kvalitet, super service, hurtigt og effektivt forsendelse og ikke mindst går langt for deres kunders ønsker bliver opfyldt, selvom kunden ikke helt ved hvad der ønskes 100%.
De kommer med flere forslag, og VUPTI så kommer det perfekte endelige resultat.
Tak for handlen.

Dorte

five-stars facebook

 

 

Vandt den skønneste gevinst, 2 krus,kaffe the og mums chokolade det bedste af det hele var at mine 2 krus kunne blive nøjagtig som jeg ønskede af design

Irene

Super service og flotte vare👌

Super service og flotte vare👌

Michelle

Nemt

Nemt, hurtigt og personligt 👏🏼👏🏼👏🏼

Michelle

Fantastisk!

Fantastisk service, lynhurtig levering og smukt produkt. Bestilt et krus med billed. 2 timer senere fik jeg korrektur, og 1 time efter var mit krus trykt og pakket. Og hvilket flot produkt jeg modtog. Vil anbefale alle at handle her. Ikke sidste gang jeg gør 😍

Charlotte

Perfekt og hurtig service

Perfekt og hurtig service. Et flot krus, der gjorde studenten meget glad. Glæder mig til at handle med RAVN & KO en anden gang.

Mona

Dejlig handelsoplevelse

Bestemt ikk sidste gang jeg handler her.

Mike

Super service

Designede selv et krus med min egen tekst. Dagen efter fik jeg et forslag til, hvordan det færdige resultat ville se ud, og da jeg havde sagt god for det, blev det straks sendt i trykken. Allerede et par dage efter modtog jeg det færdige krus, som var præcis som forventet.

Kirsten

Skov & Anlæg takker for super hurtig behandling af ordre. Tryk på t-shirt udført til UG. Hurtig levering retur. RAVN & KO kan og vil blive anbefalet til alle jeg møder på min vej. 

Ole Vestergaard Eriksen / Skov & Anlæg

Skov & Anlæg

En stor fornøjelse.

Hjemme siden var nem at overskue og dejligt at man kan betale med mobile pay. Der gik 3 dage fra bestilling, til at den fine kop blev leveret på posthuset. 5 stjerner herfra til Ravn og Ko.

Mike

Fin handel – ingen slinger i valsen

Finn

Okay leveringstid, med en ordre der nærmest blev sendt med det samme man havde bestilt noget.
Yderst tilfreds med kvaliteten af deres kopper, som var pakket forsvarligt ind, så der nærmest ingen risiko var for at de skulle blive ødelagt.

Elisabeth

Den bedste kundeservice jeg længe har…

Den bedste kundeservice jeg længe har oplevet. Levering hurtigere en hurtigt. Jeg bestilte en kop med billed. Er selv i den grafiske branche, så jeg tvivlede lidt på, hvor godt de kunne lave dette og så på 3 timer. Men min tvivl blev gjort til skamme. Det er et fantastisk produkt og trykker er så fint. Tusind tak.

Charlotte

Bestilte et krus med billede på en…

Bestilte et krus med billede på en søndag, efter 2 timer fik jeg en mail retur med 2 layout, jeg valgte hvilken det skulle være og ca 3 timer senere, fik jeg en mail om at det var sendt. Godt krus og god service for 50 kroner. Kan simpelthen ikke forlange mere.

Harris

Verdens bedste service! 🙂

Uden tvivl bedste service jeg nogensinde har fået! Min ordre blev pakket og afsendt i løbet af få timer! Skal hermed nævnes at orden skulle udarbejdes først (design kopper). Super FLOT med så fantastisk service! TUSIND tak!!! 🙂

I. Hansen

Fremragende service

Varen levede helt og addeles op til mine forventninger. Varen var fremme indenfor 3 arbejdsdage. Varen blev bestilt søndag den 16. december 2018 og var klar til afhentning onsdag den 19. december 2018.

Fremragende service – det er ikke sidste gang at jeg handler hos Ravn & Ko

Kim

Super god service

Super god service. Jeg er meget tilfreds 😊

Sabrina

Super god service!

Nemt, hurtigt og perfekt service, 100 procent tilfredshed

Sahar

Fantastisk service og perfekt tryk

Var spændt på at se kvaliteten på de tryk de lavede og jeg er virkelig overrasket. Positivt overrasket. Jeg købte et emaljekrus med eget tryk og det er intet mindre end perfekt! Kan varmt anbefale Ravn & Ko!

Anne-Mette

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. De skrev hurtigt en mail efter jeg havde bestilt og kom med forhåndsvisning på min ordre og endda flere forslag til færdigt produkt. Det er super service 🙂 Det blev leveret dagen efter til pakkeshop og så rigtig flot ud ( havde købt kop med billede) Kan klart anbefales

Sandie

five-stars facebook

 

 

Flot arbejde, mine ønsker blev hørt og fulgt til punkt og prikke.

Jeanette

Fantastisk service

Fantastisk service, og virkelig god kommunikation efter købet. Tak fordi i tager jeres kunder alvorligt.

Susanna

Jeg bestilte nogle navne kopper med…

Jeg bestilte nogle navne kopper med billeder, da jeg ville have nogle der var unikke, og jeg har lige fået dem i dag, og de er simpelthen så fine <3 Lige som jeg håbede.
Det har været så god en oplevelse – Fantastisk service, og virkelig hurtig levering. Jeg bestiller helt sikkert her igen til de næste julegaver. Tusind tak for de fine kopper.
Mange hilsner Christina

Christina

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering og flot design af personlig gave.

Agnieszka

Fantastisk oplevelse!!

Fantastisk oplevelse at handle hos RAVN & KO. Hurtig levering og personlige emails. Vi fik lige det vi betalte for og mere til. Og der blev endda skrevet til min mail bagefter om jeg havde fået min pakke. Super god og personlig service! 🙂

ASBW

five-stars facebook

 

 

Fantastisk service!

Anja

Vil klart anbefale Ravn & Ko

Vil klart anbefale Ravn & Ko! Jeg bestilte et krus med eget billede på, og Kennet hjalp med at få det til at se helt rigtigt ud. Meget nem at kommunikere med, selv sent om aftenen! Resultatet er smukt og modtageren blev meget glad for gaven.

Bestiller helt sikkert hos jer næste gang!

Laura

five-stars facebook

 

 

Fantastisk service 🙂 det var der virkelig nogen der kun lærer noget a, ikke sidste gang jeg handler hos jer

Jeanette

five-stars facebook

 

 

Super flot arbejde udført lynhurtigt og prismæssigt kan alle være med

Heidi

Jeg bestilte tre drikkedunke med …

klublogo og individuelt navn i hver for at gøre dem personlige for børnene, dette klarede RAVN & KO over natten og de var sendt dagen derpå!
Vi har lige modtaget ordren og vi er overordenligt tilfredse med resultatet og den hurtige ekspedition, og vil klart anvende RAVN & KO fremover.
Klaus Jakobsen

Klaus

five-stars facebook

 

 

Kundeservice, rådgivning, kvalitet, samt lyn hurtigt betjening, det kan IKKE blive bedre, kan kun anbefales

Helle

Superfin og meget hurtig service

Superfin og meget hurtig service. Jeg bestilte et design-selv-krus, og efter jeg kom med mine ideer, designede deres dygtige grafiker det præcist og perfekt til mine ønsker. Superfedt udtryk og design samt meget venlig service. Vil helt sikkert bestille igen 🙂

Cæcilie

SKRIV EN ANBEFALING

Hvis du har ris eller ros til os vil vi blive mere end glade for en kort besked.

Send besked